Turnatorii

Turnatorii


foundry-image
Noi avem cunostintele de specialitate necesare in aplicatiile din turnatorii prin analizarea continua a proceselor abrazive care ajuta la cresterea productivitatii. Produsele noastre va ofera solutii fara egal pentru majoritatea aplicatiilor din industrie.


Produsele abrazive pe care le oferim includ discuri de debitare pentru turnatorii folosite la indepartarea culeelor si la palniile de turnare care sunt potrivite pentru masini portabile cu diametrul intre 76mm-300mm si pentru masinile fixe cu diametrul intre 350mm-1600mm.Gama noastra complexa de discuri de debitare este capabila sa indeplineasca cele mai solicitante aplicatii in turnatorii.

Corpurile abrazive sunt disponibile pentru uzul pe masini portabile si fixe cu marimi intre 50mm -914mm. Corpurile abrazive de slefuit includ produse pentru utilizarea in aplicatii de slefuit dificile pentru indepartarea unei cantitati mari de material precum si aplicatii de finisare superioara. Inginerii nostri sunt fericiti sa lucreze in colaborare cu d-stra pentru a va furniza produsul potrivit pentru nevoia specifica.

Gama noastra de Abrazivi pe Suport acopera un spectru larg de produse: de la cele pentru indepartare masiva de material la cele pentru finisare superioara. Va oferim produse cu suport rezistent si granulatie grosiera pentru indepartarea cantitatilor mari de material, aplicatiilor solicitante,precum si produse cu suport flexibil si granulatii fine pentru aplicatii de polisare si finisare.

Industria sticlei si fabricarea metalului au in general aceleasi necesitati ca si in turnatorii :de la aplicatii dificile care necesita indepartare mare a cantitatii de material pana la aplicatii de finisare. Din nou,gama noastra de produse satisface toate cerintele clientilor, indiferent de produsul de slefuit: baghete, abraziv pe suport, roti, discuri de taiat sau slefuit.

Toata gama de produse”Otel si Turnatorii” este fabricata si testata la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Va oferim suport tehnic complet pentru a fi siguri ca toate produsele sunt utilizate pentru aplicatia potrivita la costuri cat mai avantajoase si in conditii de siguranta.