Sticla si Cristal

Sticla si Cristal


glass-image
Va oferim solutii tehnologice pentru abrazivi pe suport, netesuti si Super Abrazivi si va furnizam o intreaga gama de produse care sa satisfaca diferitele necesitati in operatiile de prelucrare a sticlei si finisare.


Sticla Speciala
Ca si lider de piata in marile tari industriale,avem forta de vanzari orientata spre client si segmentul calificat European. Lucrand in stransa colaborare cu producatorii de masini recunoscuti, alaturi de echipa C&D utilizand cunostintele lor de specialitate privind aplicatiile si produsele diamantate, imbunatatim calitatea produselor si productivitatea reducand astfel costurile operatiei de slefuire. Pretul remarcabil/performanta superioara gasite la Saint-Gobain sunt recunoscute de mari convertori din industria sticlei.

Am adaptat cu succes si am dezvoltat produsele astfel incat sa se potriveasca cu procesele de fabricare pentru a indeplini cele mai exigente standarde privind calitatea suprafetelor pe orice tip de masina destinata uzului in sectorul Sticla. Sectoare reprezentative: sticla speciala si de siguranta, sticla pentru cladiri si mobila.

Sticla Optica
Utilizarea produselor diamantate a fost un factor decisiv in imbunatatirea productivitatii si calitatii in fabricarea sticlei in industria optica.

Proprietatile unice includ:

 • Slefuire de performanta
 • Durata de viata lunga
 • Rezultate semnificative si precizie superioara in fiecare etapa a procesului de lucru
 •  
  Experienta de peste ani in stransa colaborare cu cei din industrie si cu universitati asigura desfasurarea optima si continuitatea dezvoltarii acestei gamei de produse.

  Pentru a imbunatatii rezultatele operatiei de slefuire si a reduce costurile, combinatia echilibrata dintre cunostintele de specialitate si daruirea extraordinara este esentiala. Echipa noastra de ingineri va ajuta bucuroasa sa gasiti cele mai bune solutii pentru aplicatiile specifice dorite-indiferent de cat de sofisticata sau neteda trebuia sa fie lentila sau privind pasii necesari in taierea materialelor din industria optica.

  Majoritatea producatorilor renumiti folosesc produsul diamantat WINTER pentru:
  Discurile de slefuit periferice cu sau fara profil
  Masini de frezat
  Suporturi
  PCDs

  In ultimii ani, folosirea produselor organice in industria sticlei a crescut considerabil. La Saint-Gobain Abrazivi, va furnizam discuri diamantate create special pentru slefuirea dura si discuri de slefuit diamantate pentru lentile organice pentru toate tipurile de masini .