Industria Auto

Industria Auto


Saint-Gobain Abrazivi este lider mondial in aplicatii abrazive in industria producatoare de masini si refinisare.

Niciun alt produs industrial nu a schimbat viata oamenilor la fel de mult ca si automobilul. De cand a fost inventat in 1886, inima celui mai infloritor sector al economiei a inceput sa bata. Expansiunea economica a fost fara precedent: fabricile au devenit industrii, productia de pe santire s-a raspandit in intreaga lume. Saint-Gobain Abrazivi a evoluat alaturi de industria auto, oferind solutii abrazive care simplica si imbunatatesc productivitatea unei game largi de aplicatii abrazive necesare in industria de fabricare auto si reparatii.

Fabricarea Componentelor Motorului
Va oferim o gama de Copuri abrazive si Superabrazivi de inalta performanta destinata pentru a obtine rezultate remarcabile in aplicatiile de slefuire in industria auto si a componentelor motorului, incluzand arbori cu came si cotiti, valve, roti dintate, tije, pedale si sisteme de injectie.

Capacitatea nostra de a furniza servicii la nivel global ne aduc respectul clientilor din intreaga lume,care cauta solutii individuale pentru nevoile lor .Echipa noastra de ingineri ne ajuta sa gasim cea mai buna solutie pentru aplicatia dorita. Chiar daca imbunatatim procesul existent sau rezolvam noile cerinte, echipa noastra ramane partenerul d-voastra .

Finisare & Refinisare Caroserie (reparatii)
Va oferim o gama completa de abrazivi pe suport si netesuti,ideali pentru aplicatiile de finisare a caroseriei in industria auto.In urma cu cativa ani, am inventat si patentat Multi-Air Process ® special pentru industria auto.De atunci gama Multi-Air a fost imbunatatita cu cea mai noua tehnologie abraziva si s-a extins cu o noua gama de coli taiate. Acestea sunt ideale pentru aplicatiile de finisare deoarece gaurile de praf multi-perforate cresc puterea de exhaustare a prafului cu 30% si durata de viata a produsului cu 35% comparativ cu produsele conventionale de slefuit cu sistem de exhaustare a prafului.