Roti Dintate

Roti Dintate


Cerintele din industrie pentru roti dintate pentru slefuit sunt in continua crestere alaturi de dezvoltarea mecanismului de inalta performanta precum si cerinta urgenta de a reduce zgomotul. Corpurile abrazive joaca un rol extrem de important in procesul de fabricatie al rotilor dintate fiind necesar sa se obtina o suprafata finisata in toleranta geometrica dorita.

Saint-Gobain Abrazivi combina cei mai buni abrazivi si lianti pentru a dezvolta cele mai inovatoare produse pentru toate tipurile de roti, honuire roti si slefuire roata dintata conica.

Va oferim o varietate de discuri de slefuire continue si discuri de slefuire vitrificate CBN pentru diametru extern, intern si suprafete. In plus, avem o gama larga dresere pentru toate aplicatiile . Gama include masini de ascutit fixe, CNC ascutitor rotativ si ascutitor cilindric.

Aici, la Saint-Gobain Abrazivi fabricam si gama de masini grele cu insertii folosind diferite categorii PCBN. Masinile PCBN realizeaza o finisare superioara cu o foarte buna toleranta, mai putini timpi morti, forta de taiere redusa si costuri mici /piesa comparat cu masina de slefuit conventionala.