Industria Navala

Industria Navala


boat
Saint-Gobain Abrazivi este specialist in dezvoltarea abrazivilor pentru aplicatii in industria navala.
Va oferim o gama completa de produse abrazive pentru aplicatiile necesare in industria navala; in fabricare, intretinere sau renovare. Aplicatiile includ debitare, debavurare, slefuire, finisare, polisare sau curatare.


Debitare si Slefuire
Suntem experti in fabricarea discurilor de debitare si slefuire, oferind produse inovatoare ca discurile multi-functionale, ideale pentru taierea tuturor materialelor care se regasesc de obicei pe santierele navale.

Discurile diamantate cu segment continuu, ideale pentru a taia fibra de sticla, includ Norton Marmo Pro, un disc intarit electroplat, care realizeaza cea mai performanta taiere in adancime fara sa lase reziduuri sau zone arse.

Debavurare
Va oferim o gama de discuri abrazive pe suport si alte specialitati ideale pentru slefuire, omogenizare si debavurare. Ca si discurile abrazive standard cu granule de oxid de aluminiu si zirconiu alumina, va oferim si alte solutii inovatoare care folosesc granule de oxid de aluminiu ceramic de inalta performanta.

Finisare
Nu cu mult timp in urma,am inventat si patentat Multi-Air Process®. Acest disc e ideal pentru aplicatiile de finisare pe fibra de sticla deoarece sistemul de gauri multi-perforate creste puterea de exhaustare a prafului cu 30% si in general durata de viata a produsului creste cu 35% comparativ cu produsele conventionale de slefuit cu sistem de exhaustare a prafului.

Polisare & Curatare
Saint-Gobain Abrazivi va ofera o gama larga de produse pentru aplicatii de polisare si curatare.

In plus, va oferim o gama variata de accesorii non -abrazive inclusiv benzi pentru mascare destinate special pentru industria navala.