Piete


Suntem lideri mondiali in fabricarea abrazivilor si singurul producator care fabrica toate cele 5 tipuri importante de abrazivi. Indiferent daca trebuie sa taiati, polizati, slefuiti, neteziti, polisati, finisati sau trebuie sa efectuati orice alta aplicatie abraziva-la noi gasiti solutia abraziva perfecta.

Piete industriale
Piete Industriale – Va oferim o gama completa de produse abrazive destinate destinate oricăror aplicaţii abrazive din toate domeniile industriale
industria.


Constructii
Constructii – Chiar daca construiti o casa, un complex de birouri sau un aeroport , noi avem toate produsele abrazive de care aveti nevoie. Va oferim o gama completa de masini si scule pentru taiat, precum si toate tipurile de abrazivi conventionali deoarece noi suntem specialisti in abrazivi pentru constructii.


DIY
DIY – Va oferim o gama completa de abrazivi pe suport si scule rezistente pentru pregatirea suprafetelor de la Decoratori Profesionali la utilizatori DIY cu mai putina experienta.


Industria auto
Industria Auto – Suntem lideri mondiali in aplicatii abrazive in induatria de fabricare automobile si refinisare


Marine Aftermarket
Industria Navala – Va oferim o gama completa de produse abrazive destinate aplicatiilor necesare in industria navala, fie fabricare , intretinere, sau renovare. Aplicatiile includ debitare, polizare, debavurare, finisare, polisare sau curatare.