Discuri de Debitare si Debavurare


Aero Pic 4
Saint-Gobain Avrazivi este lider mondial in fabricarea discurilor de debitare si debavurare.

Discurile apartin categoriei de corpuri abrazive ai au grosimea de la 1mm la 6mm. Folosesc lianti de rasina si sunt adesea intarite cu fibra de sticla. Sunt utilizate pentru operatiile de debitare si debavurare pe metale feroase si neferoase cat si pentru materiale de constructii in piete care includ sudare, conducte, constructii, turnatorii si fabricarea metalului.

Va oferim o gama extrem de variata de produse potrivite pentru toate tipurile comune de masini de la cele portabile de debitare si debavurare pentru slefuitoare unghiulare la cele mari montate pe pardoseala.

Cea mai noua inovatie este Discul de Debitare Norton Quantum. Discurile de debitare ultra subtiri pentru otel inoxidabil, aliaj si carbon au viata extrem de lunga,rata de indepartare a materialului este foarte mare si taierea extrem de rapida.

Norton Quantum este noua generatie de discuri ultra subtiri create special folosind noua si revolutionara Tehnologie Patentata cu Lianti in combinatie cu noile granule NorZon Plus- o combinatie unica ce mareste semnificativ performanta granulei.