Masini si Discuri Diamantate


CPD_Cat_EU2010_p046-14
Saint-Gobain Abrazivi a dezvoltat doua marci de renume ce sunt sinonime cu produsele diamantate pentru industria de constructii.

Marca CLIPPER cuprinde o gama larga de masini incluzand masini de taiat zidarie, masini de taiat pardoseala, masini de taiat tigla si carote.

Marca NORTON cuprinde produsele consumabile diamantate utilizate pe masinile CLIPPER inclusiv discurile diamantate sudate cu laser si carotele.

Saint-Gobain Abrazivi este in prima linie de dezvoltare tehnologica a masinilor si sculelor diamantate pentru aplicatiile de debitare, slefuire si taiere a materialelor de constructii. La inceputul anilor 80, Norton a revolutionat constructiile si industria de constructii prin dezvoltarea segmentilor diamantati cu laser, astfel produsele se utilizeaza uscat pentru prima data pe o gama larga de materiale de constructii. Introducerea discurilor diamantate cu segmenti lipiti cu laser creste semnificativ siguranta si versatilitatea produselor in aplicatiile unde sunt utilizate.

NORTON dezvolta constant produsele diamantate aigurand astfel pozitia de top a produselor NORTON privind performanta prin taierea mai rapida si durata de viata mai lunga a discului decat a produselor concurente,reducand costurile utilizatorului in timp ce creste siguranta.