Garantia Calitatii

garantiacalitatii2

Garantia calitatii


Responsabilii de marketing, in special in ceea ce priveste sanatatea si securitatea, este esentiala pentru Saint-Gobain Abrazivi. Produsele sunt proiectate respectand cele mai exigente standarde de calitate, pentru a garanta siguranta angajatilor si confortul utilizatorilor. Produsele corespund tuturor normelor europene in ceea ce priveste sanatatea, siguranta si mediului.

FEPA, Federatia Europeana a Producatorilor de Abrazivi, se implica activ in redactarea si implementarea standardelor europene si internationale pentru industria abrazivilor.

oSa, Organizatia pentru Siguranta Abrazivilor, lucreaza in stransa colaborare cu FEPA pentru a sustine si dezvolta standarde.

Testarea si certificarea interna de bazeaza pe standardele:

  • Standard de siguranta pentru produse abrasive turnate (EN12413: 1999)
  • Standard de siguranta pentru produse super-abrasive (EN13236: 2001)
  • Standard de siguranta pentru abrazivi pe suport (EN13743: 2002)
  • Standard de siguranta pentru lame de diamant (EN13236: 2001)

Simbolul oSa de pe abrazivi certifica o siguranta crescuta in ultilizare, un grad de risc redus si, desigur, o recomandare pentru dealerii nostri si pentru oamenii de marketing.

ISO 9001 certifica faptul ca managementul calitatii corespunde standardelor internationale in domeniul asigurarii calitatii.
ISO 14001 certifica faptul ca managementul mediului corespunde standardelor internationale in domeniul protectia mediului.
OHSAS 18001 certifica sanatatea si securitatea in munca.

Pentru a confirma pozitia de lider de piata si a sustine tehnologia de inalta performanta, precum si solutiile inovatoare, Saint-Gobain Abrazivi gestioneaza simultan o serie de sisteme de Management al Calitatii si ERP. Acest lucru permite imbunatatirea performantei in fiecare etapa a lantului logistic, prin monitorizarea eficienta a tuturor proceselor logistice si implementarea consecventa a procedurilor optime si a celor mai noi tehnologii.