Fabricarea Metalului si Suduri

Fabricarea Metalului si Suduri


Saint-Gobain Abrazivi are un rol cheie in Industria de Fabricarea Metalului, furnizand solutii abrazive de inalta tehnologie pentru toate aplicatiile de pregatire si finisare a suprafetelor.

Deceniile de experienta acumulata si inovatiile tehnologice ne permit sa va furnizam cele mai potrivite solutii abrazive pentru o varietate de aplicatii, inclusiv pentru:industria navala,industria alimentara, industria chimica si petroliera si fabricarea cazanelor.

Suntem singurul producator de Abrazivi care furnizeaza o gama completa de abrazivi pentru orice tip de aplicatie abraziva necesara in industria de fabricarea metalului si suduri, care cuprinde discuri de debitare, discuri lamelare frontale , discuri de fibra, pietre tija, biaxuri, perii de sarma din otel si o gama variata de abrazivi pentru slefuirea suprafetelor.

Cea mai noua inovatie include discurile de debitare ultra rezistente Norton Quantum si Flexovit Megaline Maxx,care ofera utilizatorilor discul cu cea mai buna rata de taiere si durata de viata- surclasand competitorii si atingand cel mai mic cost prin efort minim de operare.