Facut la Comanda


Saint-Gobain Abrazivi se mandreste cu faptul ca este un furnizor de solutii unic. Indiferent de sectorul industriei , ne dedicam furnizarii celor mai potrivite si eficiente solutii abrazive pentru orice fel de aplicatii de taiere, slefuire si polisare.

In plus, fata de miile de produse aflate in stoc sub forma de Abrazivi pe Suport, Corpuri Abrazive, Discuri de Debitare si Debavurare, Discuri Diamantate si Super Abrazivi, va oferim un numar mare de produse la comanda destinate pentru orice cerinta tehnica.

Solutiile facut la comanda reprezinta un numar semnificativ al produselor pe care le furnizam. Cand sunt necesare aplicatii complexe, sau tehnologie de ultima ora pentru a optimiza performanta produslui, atunci marcile noastre de renume va ofera solutia premium.

Multi dintre clientii nostri beneficiaza de suport tehnic-alegerea produsului e mai usoara si posibilitatea de a testa produsul duce la imbunatatirea procesului.

Impartasind ideile si experienta noastra ,suntem partenerii potriviti pentru d-stra daca doriti cresterea productivitatii si reducerea costurilor.

De ce Saint-Gobain Abrazivi?
Pentru ca:

  • Centrele de Excelenta permit testarea produsului in conditii reale
  • Avem personal calificat,specialisti si experimentati, dedicati furnizarii de solutii de inalta performanta pentru a indeplinii nevoile clientilor
  • Alocam timp si resurse pentru testarea produsului/nevoile clientului
  • Am dobandit experienta inestimabila de-a lungul timpului
  • Stabilim parteneriate cu clientii pentru a ne asigura ca avem cea mai buna tehnologie necesara procedurilor, masinilor si sistemelor de racire.
  •  
    Mantra noastra este clara:
    Sa ajutam clientii sa aleaga abrazivul potrivit din gama noastra uriasa de produse, oferind si furnizand solutii de mare performanta care nu numai satisfac ,dar si depasesc orice cerinta specifica si tehnica in toate sectoarele pietei.