Despre noi

Liderul mondial in productia de abrazivi, Saint-Gobain este singurul furnizor din lume care produce toate cele 5 tipuri principale de materiale abrazive:
 

  • Corpuri Abrazive (BA= Bonded Abrasives – rezinoide si ceramice)
  • Abrazivi pe Suport (CA= Coated Abrasives)
  • Produse Diamantate pentru Industrie (SA= Super Abrasives)
  • Produse Diamantate pentru Constructii (CPD= Construction Products Diamond)
  • si Discuri Debitare/ Debavurare (TW= Thin Wheels).

 
Toate acestea sunt obtinute prin tehnologie de inalta performanta, o reputatie de necontestat in ceea ce priveste calitatea, siguranta si experienta specialistilor.
 
Saint-Gobain Abrasives in Romania este parte a diviziei Materiale de inalta performanta (HPM) inca din ianuarie 2004, cand a fost infiintata prima filiala, in Satu Mare. Din ianuarie 2013, afacerea s-a extins prin unirea cu S.C. SAINT-GOBAIN GLASS Romania S.R.L., formand, astfel, cel mai puternic brand autohton in domeniu: Business Unit Abrazivi.
 
Comercializarea produselor abrazive din toate cele cinci sectoare de activitate (SOA), plaseaza compania constant in topul celor mai cunoscute marci din tara.
 
Avantajul de piata al Saint-Gobain Abrazivi vine din faptul ca 90% dintre produse sunt achizitionate din cadrul grupului Saint-Gobain, iar restul provin din productia proprie, din conversia semifabricatelor abrazivi pe suport (CA) conform specificatiei clientilor – in role si benzi abrazive, discuri, coli, din cadrul Saint-Gobain.
 
Saint-Gobain Abrasives gestioneaza un portofoliu de marci recunoscute, precum Norton, Flexovit sau Winter, pentru a intampina cele mai variate nevoi ale clientilor din toate sectoarele de pe piata: bricolage (DIY), distributie comerciala si industriala, constructii civile si industriale, reparatii auto si marina, precum si pe pietele industriale: fabricarea si prelucrarea metalului, inginerie generala, operatii de intretinere si reparatii ( MRO), prelucrarea lemnului, cai ferate, inginerie mecanica de precizie: aerospatiala, automotive si turbine, rulmenti & roti dintate ,turnatorii si sticla.