Distributie

distributie2

DISTRIBUTIE / RETEA NATIONALA / MARKETING / DEALERSHIP


Cu o echipa logistica compusa din 80 de specialisti, sistemul Saint-Gobain Abrazivi de planificare, integrat direct cu sistemul de procesare a comenzilor, este condus si controlat de catre o echipa de experti in prognoza, care au grija sa mentina si sa imbunatateasca nivelul serviciilor (peste 97% in prezent).
Sunt efectuate verificari in mod constant pentru a imbunatati tehnicile de ambalare si noua tehnologie de ambalare este analizata regulat. Astfel Saint-Gobain Abrazivi se asigura ca toate produsele ajung in conditii excelente la clienti.
Saint-Gobain Abrazivi opereaza cel mai mare centru de distribuitie a abrazivilor in Europa cu o suprafata de 10,000m2 folosit pentru a depozita mai mult de 8,000 de produse intr-o singura locatie. Saint-Gobain Abrazivi pune la dispozitie mai multe produse decat oricare alt producator de abrazivi din intreaga lume.
Livrarea a peste 4,000 de produse in fiecare zi si stransa colaborare cu parteneri atent selectati, ofera experienta si competenta necesare pentru a furniza clientilor servicii de livrare excelente.

Alege Saint-Gobain Abrazivi pentru:

  • Centrele de Excelenta care permit testarea produsului in conditii reale
  • suportul tehnic oferit clientilor – alegerea e mai usoara cu posibilitatea de a testa produsul
  • personalul calificat – specialisti experimentati, dedicati furnizarii de solutii de inalta performanta
  • timpul si resursele alocate pentru testarea produsului/nevoile clientului
  • experienta
  • parteneriatele care a asigura cea mai buna tehnologie necesara procedurilor, masinilor si sistemelor de racire.