Cai Ferate

Sinele de cale ferata sunt supuse in mod constant unei mari presiuni deoarece sustin milioane de tone ale trenurilor care trec peste ele.


Saint-Gobain face investitii importante in cercetarea si dezvoltarea aplicatiilor abrazive necesare in industria feroviara si continua sa ofere cele mai potrivite produse abrazive care duc la rezultate eficiente, sigure si exacte. Prin acest angajament puternic spre inovatii va asiguram ca cele mai noi si inovatoare produse si beneficii insemnate va sunt oferite in mod constant.Ne consolidam pozitia de lideri pe piata inovatiilor prin analiza continua a pietei pentru a fi siguri ca produsele noastre satisfac constant toate necesitatile clientilor.
Pozitia noastra unica de cel mai mare producator din lume ne permite sa va oferim o gama completa de produse care satisfac orice cerinta din Industria Feroviara de Intretinere si Reparatii.

Va oferim totodata si o gama larga de produse abrazive,iar echipa noastra tehnica ofera suport tuturor clientilor nostri. Echipa de experti tehnici se asigura ca cele mai potrivite produse sunt folosite pentru fiecare aplicatie si ca sunt utilizate intr-un mod sigur si eficient crescand astfel performanta.

Saint-Gobain Abrazivi fabrica discuri de debitat la cele mai inalte standarde privind siguranta utilizand materie prima din cadrul companiilor Saint-Gobain. Astfel se asigura calitatea produselor si siguranta operatorilor.