Constructii

Constructii


Divizia de produse diamantate are aproape 40 de ani de experienta si este lider mondial in fabricarea si furnizarea unei game extrem de extinsa de scule de taiat diamantate si masini.

Oricare este cerinta, noi avem solutia perfecta pentru d-stra.

O gama larga de produse de inalta calitate.

 • Livrare in timp scurt
 • Metode de fabricare avansate
 • Fabricarea produselor diamantate la calitate garantata
 • Un program C&D receptiv care dezvolta produse in functie de dorinta clientilor.
 • Daruire si suport puse in slujba clientului oferind consiliere post vanzare de neegalat.
 •  
  Cea mai noua inovatie este Discul Diamantat Norton Silencio. Acest disc revolutionar accentueaza noua tehnologie prin faptul ca reduce nivelul zgomotului cu pana la 15dB(A), adica de 30 de ori mai putin zgomot.

  Discul este ideal pentru a fi utilizat in zone rezidentiale, centre comerciale,scoli,spitale si alte zone sensibile la zgomot, precum si in interiorul cladirilor unde ,zgomotul se amplifica de obicei datorita reverberatiilor emise de pereti sau tavan.

  O alta inovatie, masina de taiat Norton Clipper CS451 este prima din noua generatie de masini Norton Clipper conceputa sa functioneze cu nivel de vibratie redus . CS451 reduce nivelul vibratiilor cu pana la 40% in comparatie cu cea mai bine vanduta masina traditionala Norton Clipper C99. Nivelul vibratiilor este cel mai mic de pe piata si permite utilizatorului sa foloseasca masina intreaga zi ,pastrand nivelul recomandat de HAV.