Norton Nimbus

Norton Nimbus


Nimbus-image
Nimbus are o experienta de peste 30 de ani in dezvoltarea si distributia produselor si solutiilor ce indeplinesc constant provocarile de a obtine o rezistenta cat mai mare, o suprafata finisata mult mai neteda si o mai mare consistenta a aplicatiilor.Nimbus deserveste trei dintre cele mai importante sectoare.

 • Antreprenorii pentru taieri si gauriri profesionale, ce opereaza in special in demolari, renovari precum si constructii noi. Acestia folosesc produse diamantate in mod regulat pentru taierea peretilor, dilatarea imbinarilor sau reparatia strazilor in anumite zone sau pentru a taia structuri mari ce trebuie demolate cum sunt de exemplu podurile sau cladirile.
 • Fabricarea industriala a materialelor de constructii, cum ar fi elemente din beton, conducte sau blocuri de zidarie.
 • Industria Pietrei. Clientii nostri extrag bucati mari de piatra naturala din cariere de piatra si le taie in bucati de diferite marimi folosind cabluri, discuri diamantate sau masini de taiat.
 •  
  Toti clientii care utilizeaza Nimbus au acelasi tel, cautarea continua a produselor diamantate de inalta performanta pentru a imbunatatii procesul de productie, a atinge cele mai inalte standarde ale calitatii si a creste viteza in operatiile de taiere, gaurire sau slefuire in aceiasi masura cu optimizarea costurilor.,

  Nimbus este renumit pentru:

 • Calitatea exceptionala a produselor conferita de modul excelent in care sunt fabricate
 • Lucrand in stransa legatura cu clientii nostri, oferim servicii fiabile si suport tehnic la fata locului
 • O gama completa de produse de inalta performanta in aplicatii de taiere, gaurire si slefuire
 • Produsele inovatoare si suport tehnic care revolutioneaza procesele si reduc costurile de operare
 •  
  Inovatiile noastre sunt directionate spre produse, procesele de productie, tehnologia linatilor sau dezvoltarea aplicatiilor.

  Acestea cuprind carote X3 sau TWICs pentru gaurire, discurile Vortex si V-Max pentru taiere, designul AERO pentru prelucrarea blocurilor de zidarie si O’Tip pentru replacarea rapida a carotelor. Liantii includ noua tehnologie XS si aplicatiile specifice includ procedeul de gaurire cu sistemul elastic (Foam).

  Mai mult decat o marca, Nimbus este o filozofie, satisfactia clientilor fiind punctul central. Nimbus nu urmareste doar o relatie buna cu clientii ci mai degraba un parteneriat cu beneficii de ambele parti. Ne mandrim cu faptul ca satisfacem nevoile clientilor nostrii si ca avem cea mai buna tehnologie din industrie.
  Forta noastra vine din experienta si dedicatia echipei noastre de Profesionisti, sustinuta de forta si posibilitatile unei companii internationale cum este Saint-Gobain Abrasives.