Norton Automotive Aftermarket

Norton Automotive Aftermarket


car
Ca unul dintre cei mai mari producatori de abrazivi pentru reparatii in sectorul auto, Norton distribuie o gama variata de produse non-paint pentru atelierele profesionale cu solutii unice si complete de slefuiri profesionale.Norton ofera o gama completa de abrazivi pentru piata de Reparatii Auto, expertiza noastra a evoluat printr-o combinatie de produse de inalta calitate, experienta vasta si aprofundare a cunostintelor privind sistemele de slefuire profesionala – de la indepartarea vopselei la reconditionarea si polisarea suprafetei – fapt ce ne permite sa indeplinim toate cerintele clientilor.

Produsele noastre de baza includ Norton Pro si Multi-Air® Process®. Acestea sunt produsele care demonstreaza capacitatea noastra de a fabrica la cel mai inalt nivel tehnologic si abordarea inovatoare privind procesele. Alte produse inovatoare includ Norton 1-2-3, un disc revolutionar care permite debitarea, debavurarea si polisarea cu un singur disc Blue Fire® care combina cea mai noua granulatie Norzon cu hartia abraziva super-rezistenta rezultatul fiind un produs rezistent cu o rata de taiere extrem de rapida. Aceste solutii inovatoare sunt in mare parte rezultatul unei vaste experiente in furnizarea de solutii abrazive inovatoare pentru toate sectoarele: industrie, inginerie, constructii si DIY.

Gama noastra de produse AAM include diferite accesorii pentru slefuire si produse complementare care impreuna semnifica capacitatea noastra de a oferi o gama completa de produse abrazive inovatoare pentru industria auto.