Norton Marine

 

Norton Marine


boat
Gama Norton Marine ofera o gama completa de solutii abrazive pentru industria nautica. Aceasta gama este perfecta pentru toate operatiile efectuate pe toate tipurile de ambarcatiuni in timpul fabricatiei, intretinerii si renovarilor.Debitare si Debavurare
Suntem experti in fabricarea discurilor de debitare si debavurare, oferind produse inovatoare inclusiv discurile multi-functionale, care sunt ideale pentru a taia toate materialele care se afla in mod normal pe un vapor.

Discurile diamantate cu segment continuu sunt perfecte pentru a taia fibre de sticla si includ discul sinterizat Norton Marmo Pro care realizeaza o taiere adanca extrem de performanta fara a lasa arsuri sau reziduuri din fibra de sticla.

Debavurare
Va oferim o gama larga de discuri abrazive pe suport si produse speciale ideale pentru aplicatii de slefuire, omogenizare si debavurare. Pe langa discurile abrazive clasice din oxid de aluminiu & zirconiu oferim de asemenea solutii inovatoare ce utilizeaza foarte performantul oxid de aluminiu ceramic.

Finisare
Cu ani in urma, am inventat si patentat Procedeul Multi-Air ®. Acesta este ideal pentru finisarea aplicatiilor pe fibra de sticla deoarece sistemul multi-perforatii pentru exhaustarea prafului creste puterea de extractie cu 30% si in general creste durata de viata a produsului cu 35% in comparatie cu sistemele de slefuit conventionale de extractie a prafului.

Polisare si Curatare
Saint-Gobain ofera de asemenea o gama larga de produse pentru polisare si curatare.

In plus,va oferim o gama vasta de accesorii non-abrazive inclusiv o varietate de benzi de mascare create special pentru piata de ambarcatiuni marine.