Norton Expert

Norton Expert


Gama abraziva Norton Expert ofera o gama completa de produse de ultima ora extrem de performante create pentru a indeplini cele mai exigente dorinte ale utilizatorului DIY, oferind totodata solutii simple pentru utilizatorii mai putin experimentati.

Gama include abrazivi pe suport atat pentru utilizarea manuala cat si mecanica, cuprinzand discuri de debitare si debavurare si discuri diamantate.

Ambalajul extrem de atragator este conceput pentru a iesi in evidenta la punctul de vanzare. Sunt folosite coduri de culori unicat pentru a putea diferentia mai usor aplicatiile si astfel suntem siguri ca utilizatorul alege usor cel mai bun produs pentru aplicatia dorita.

ne-tw
Discurile de Debitare si Debavurare Norton Expert se remarca prin raportul calitate exceptionala la un pret foarte bun. Sunt ideale pentru aplicatiile de debitare si debavurare pe o gama larga de materiale inclusiv otel, otel inoxidabil si piatra.


ne-ca
Abrazivi pe Suport – gama de abrazivi pe suport are o formula unica pentru fiecare etapa a procesului de slefuire: Curatare, Slefuire si Finisare. Fiecare produs este fabricat special pentru a efectua foarte eficient cele mai bune aplicatii fapt ce se observa in finalizarea mai rapida a operatiilor de slefuire comparativ cu abrazivii standard.

ne-multiair
Trusa pentru slefuit Multi-Air este un produs inovator al gamei de Abrazivi pe Suport Norton Expert. Se ataseaza aspiratorului si procedura de slefuire este fara praf. Configuratia unica de 42 de gauri pentru praf asigura o crestere a eficientei de extractie a prafului mai mare cu 30% fata de produsele standard ceea ce inseamna un mediu de lucru mai curat si mai sigur. In acelasi timp performanta abrazivilor este imbunatatita semnificativ cu aprox. 35% rezultand o mai rapida efectuare a operatiei si timp mai putin pentru inlocuirea colilor abrazive.
Beneficii:

  • Indepartarea prafului de pe piesa in lucru
  • Conditii de lucru imbunatatite
  • Timp redus pentru aplicatia de slefuire
  • Performanta imbunatatita a abrazivilor
  • Calitate superioara a suprafatei finisate
  • Timp redus ptr curatenie.
  • ne-db
    Discuri Diamantate – Norton Expert ofera o gama variata de discuri diamantate pentru toate aplicatiile necesare in constructii si DIY. Gama Expert include discuri diamantate cu diametre de la 115 mm la 230mm cu coroana segmentata, continua sau striata. Norton Expert cuprinde de asemenea discurile pentru aplicatii generale pe materiale de constructii, ceramice si caramizi din piatra precum si discul multi-functional destinat pentru uzul pe toate materialele de constructii.