Norton Clipper

Norton Clipper


clipper-image
Norton Clipper este specializat in productia si marketingul de masini si scule diamantate, utilizate in special in constructii industriale si civile. Locatia de producatie principala din Europa este in Luxemburg, in inima Europei.Fabrica din Luxemburg este dotata cu sistem de proiectare asistat pe calculator (CAD), roboti pentru sudura cu laser, linii de presare segmenti si sinterizate, suduri automate precum si o linie de finisare inalt automatizata.
Cu aproape 40 de ani de experienta, Norton Clipper ofera o varietate de beneficii:

 • O gama larga de produse inovatoare si de inalta calitate.
 • Livrare in termen scurt din depozite cu stocuri consistente.
 • Fabricarea la standard de arta de calitate superioara si garantata a produselor diamantate in uzina noastra complexa din Luxemburg.
 • Un program eficient in cadrul R&D care fabrica produsele solicitate de clientii nostri.
 • Consilierea post vanzare a clientilor intr-o maniera de neegalat prin sustinere si daruire.
 •  
  Saint-Gobain are o experienta vasta in domeniul R&D si imbina acest lucru cu investitii semnificative, iar rezultatul il reprezinta o serie de inovatii precum discurile diamantate Norton Silencio precum si excelenta Masina de Taiat pentru Pardoseala Clipper CS 451.

  Discul diamantat Norton Silencio se evidentiaza prin noua tehnologie ce reduce semnificativ zgomotul cu pana la 15dB(A) ceea ce inseamna de 30 de ori mai putin zgomot.

  Discul este ideal pentru uzul in zone rezidentiale, centre, scoli, spitale si alte zone sensibile la zgomot, precum si pentru uzul in interiorul cladirilor unde de obicei zgomotul este amplificat de pereti sau tavane.

  O alta inovatie, masina de taiat pardoseala Norton Clipper CS451 este prima din noua generatie de masini Norton Clipper destinate pentru vibratii joase. CS451 reduce nivelul vibratiilor cu 40% comparativ cu traditionalul Norton Clipper C99 – cea mai bine vanduta masina de taiat pardoseala. Nivelul vibratiilor este cel mai mic de pe piata si permite utilizatorului sa foloseasca masina pe toata durata zilei avandu-se in vedere recomandarea HAV.