Norton Industrial

Norton Industrial


Norton – marca premium la nivel mondial, ofera o gama completa de produse de inalta performanta destinate pentru orice aplicatie abraziva in orice sector industrial.

Ca lider in tehnologie, Norton este marca de top a industriei oferind solutii abrazive valoroase si de inalta tehnologie. In fiecare an, Norton face investitii substantiale in R&D, contribuind astfel la ideile inovatoare menite sa revolutioneze domeniul produselor abrazive.

Acest angajament hotarat ptr inovatii asigura introducerea continua a noi produse interesante, oferind beneficii substantiale clientilor prin imbunatatirea productivitatii.

TW-NI-image
Discurile de Debitare si Debavurare din gama Norton pentru masini portabile si fixe ofera performanta superioara in cele mai solicitante zone de lucru. Gama include solutii exceptionale pentru aplicatiile de debitare, debavurare si cele de finisare a suprafetei pe orice tip de material in pietele de fabricatie industriala.


CA-NI-image
Abrazivii pe Suport Norton insumeaza o gama larga si cuprinzatoare de produse pentru toate tipurile de aplicatii, inclusiv pentru indepartare mare de adaos de prelucrare, sau operatii de calibrare, slefuire, debavurare, debitare, curatare, omogenizare, lustruire si finisare.

BA-NI-image
Corpuri Abrazive – de la pietrele de polizor din oxid de aluminiu standard pina la pietrele de rectificat din abraziv ceramic, Norton ofera solutiile abrazive de inalta performanta pentru a maximiza productivitatea in toate aplicatiile industriale.

SA-NI-image
Produsele Super Abrazivi Norton sunt sculele de ultima generatie in aplicatiile de rectificare unde duritatea materialor reprezinta o provocare.

DB-NI-image
Discurile Diamantate Norton sunt solutia de ultima generatie in materie de abrazivi pentru operatiile de taiere in industria de constructii si constructii civile. Cu o gama larga de produse adecvate pentru utilizarea pe beton, tigla, caramida si asfalt, Norton ofera cea mai buna solutie pentru fiecare aplicatie de taiere si gaurire in constructii civile si industria constructiilor.