Winter

Winter


Winter are reputatie mondiala in furnizarea discurilor diamantate si CBN de inalta calitate. Timp de 150 de ani, Winter a jucat un rol important in dezvoltarea si inovatia produselor Superabrazive pentru o mare varietate de aplicatii ingineresti.

winter_image

Azi, toate produsele Winter sunt create pentru a atinge performanta maxima in aplicatiile precise de slefuire. Abilitatea de a propune solutii inovatoare de slefuit pe intreg globul asigura pozitia nr.1 a marcii Superabrazive Winter in intreaga lume.

Calitatea este pe primul loc in filozofia Winter. Sistemul calitatii Winter este certificat de standardul international DIN ISO 9001 si ISO 14001. Acesta include toate ariile de productie si vanzare si poate fi supus controlului in orice moment.

Expertiza tehnica Winter se aplica pe intreg globul prin expertii in aplicatii care au cunostinte profunde atat pentru aplicatii cat si pentru sculele performante Winter. Telul este de a oferi cele mai bune solutii tehnice pentru toate provocarile aparute in fabricatie.