Flexovit Industrial

Flexovit Industrial


Prin introducerea noului Program de Abrazivi Flexovit de Inalta Performanta, o colectie completa de produse abrazive: Abrazivi pe Suport, Discuri de Debitare si Debavurare, Corpuri Abrazive, Super Abrazivi, Discuri Abrazive si Accesorii, este utilizata in toate aplicatiile din industrie.

Cu o tehnologie abraziva unica, Flexovit ofera o gama de produse si solutii care indeplinesc orice nevoie individuala, de la slefuire, polisare, debitare, debavurare sau ascutire pana la inginerie generala, fabricatie generala, fabricare metal, intretinere si ateliere de reparatii, prelucrare lemn, constructii, scularii, sine de cale ferata sau turnatorii.

Bazandu-se pe cunostintele de specialitate in fabricatie, Flexovit ajuta clientii sa identifice si sa implementeze solutii eficiente privind costul pentru fiecare aplicatie industriala. Cu o pozitie de adevarat lider, Flexovit contribuie la imbunatatirea rezultatelor prin reducerea numarului de operatii si etapele de lucru ale masinii, prin cresterea calitatii produsului si oferind un raport mai bun privind cresterea productivitatii.

ca-circle
Abrazivi pe Suport Netesut – Gama de abrazivi pe Suport Flexovit linia Industriala si Netesuti contine o selectie de produse potrivite atat pentru utilizarea manuala cat si mecanica pentru o varietate de aplicatii si piete.


tw-circle
Discuri de Debitare si Debavurare – Peste tot in lume, Discurile de Debitare si Debavurare Flexovit sunt folosite in toate sectoarele industriei inclusiv industria spatiala, auto, metalurgica, navala si de constructii.

db-circle
Discuri Diamantate – Flexovit ofera o gama vasta de Corpuri Abrazive destinate sa indeplineasca cerintele mereu schimbatoare din industrie.O gama larga disponibila in diferite dimensiuni,forme si specificatii.

ba-circle
Corpuri Abrazive – Avand cunostinte profunde in industria de constructii,Flexovit ofera o gama vasta de discuri diamantate create pentru a indeplini toate necesitatile aparute pe Piata Industriala si de Constructii.

sa-circle
Superabrazivi – Flexovit ofera solutii tehnice sub forma Discurilor Super Abrazive pentru aplicatii de ascutire, care se adauga la gama de scule pentru ascutire ideale pentru Discurile Abrazive pentru Slefuire.