Discurile de Slefuit Norton Quantum


NI_Cat_EU2010_p292_pic04 copy
Saint-Gobain Abrazivi a introdus o noua generatie de corpuri abrazive destinate pentru performanta maxima si reducerea costurilor in procesul de rectificare de precizie.Ca si program de-a dreptul nou, Norton Quantum combina granulele ceramice cu liantii organici si ceramici,toate create de echipele din departamentul Cercetare si Dezvlotare de la Saint-Gobain.

Numiti si ”abrazivi inteligenti”, noul abraziv ceramic are o forma si proprietati exclusive, creat special sa actioneze diferit la aplicatia de polizare, mai precis la aplicatii cu forta redusa sa fie friabil si sa faca taiere libera, dar dur si rezistent la aplicatii cu forta mare. Eficienta imbunatatita a taierii creste rata de indepartare a materialului la forta si putere redusa, atingand astfel o mai mare toleranta.

Alaturi de noua granula, Norton Quantum cuprinde cei mai noi lianti dezvoltati organic si ceramici, creati special pentru a optimiza adeziunea granula-liant si astfel crescind rezistenta granulei si viata produsului.

Aceasta noua tehnologie ofera un produs versatil, care imbunatateste performanta aplicatiei de slefuire pe o gama larga de materiale; de la fonta la otel inoxidabil sau chiar mai greu de slefuit cum e aliajul de nichel sau titaniu. Cu o precizie de neegalat, Norton Quantum a dovedit deja ca este solutia de slefuit cea mai rapida si la cel mai bun pret din industrie.

Si pe langa performanta ,veti fi impresionati de flexibilitatea si usurinta de a va adapta la Norton Quantum
Chiar daca doriti sa va consolidati pozitia de top sau sa dobanditi eficienta mai mare, Norton Quantum este disponibil acum!
Nu amanati, cereti acum mai multe informatii de la reprezentantul nostru de vanzari sau planificati un test cu Norton Quantum.