Informare COVID-19

În cadrul Saint-Gobain, prioritatea este sănătatea angajaților, clienților și a partenerilor noștri. Astfel, am implementat măsuri de protecție pentru a continua să răspundem așteptărilor clienților și partenerilor noștri, cu respectarea strictă a normelor și directivelor locale și naționale. Obiectivul nostru este cel de a proteja sănătatea tuturor și de a limita răspândirea virusului.

În confruntarea cu pandemia de coronavirus, Grupul Saint-Gobain s-a mobilizat la nivel mondial. De câteva săptămâni, am implementat măsuri pentru a reduce călătoriile către și dinspre zonele cele mai afectate de pandemie. Aceste măsuri au fost consolidate pe măsură ce situația globală a evoluat. În țările in care ne desfășurăm activitatea, au fost implementate planuri de continuitate a afacerilor pentru site-urile în care acestea sunt necesare. Au fost înființate echipe care lucrează în regim de telemuncă și echipe de lucru separate, fără contact între ele.

Echipele Grupului Saint-Gobain sunt mobilizate la nivel global pentru a proteja sănătatea angajaților, clienților și partenerilor noștri. Acestea asigură continuitatea activității noastre economice, deservind sectorul construcțiilor, precum și aplicațiile industriale în diverse sectoare precum industria auto, aeronautică, sănătate, apărare, securitate și chiar și industria alimentară și a băuturilor.